Бекітемін
Мектеп директоры
________Сейтжанов К. С.
"____"_________2022 г
Тамақтану жөніндегі бракераж комиссиясының жұмыс жоспары
2022-2023 оқу жылына
Іс-шаралар |
Орындау мерзімі |
Жауапты |
1.Тамақтану жөніндегі комиссияны сайлау |
Тамыз /жылына бір рет |
Мектеп директоры |
2.Нормативтік құжаттарды зерделеу |
Жыл бойы |
Директор, комиссия мүшелері |
3.Тамақтану кестесін құру |
қыркүйек |
ТЖ бойынша орынбасары, әлеуметтік педагог |
4.Асхана стендтерін безендіру |
қыркүйек-мамыр |
Комиссия төрағасы |
5.Асхана бойынша кезекші оқушылардың жұмысын бақылау |
тұрақты |
Комиссия мүшелері, асхана меңгерушісі |
6.Тамақтануды ұйымдастыруды бақылау: 6.1 дайын өнім бракеражы; 6.2 кестелерді жабу мерзімдерінің орындалуын бақылау; 6.3 қажетті ас үй жабдықтары мен ыдыс-аяқтардың мол болуын бақылау; 6.4 асхана қызметкерлерінің жұмыс орнында гигиенаны сақтауын бақылау; 6.5 бөліктердің салмағын бақылау |
тұракты |
Комиссия мүшелері, асхана меңгерушісі |
7.Тегін және жеңілдетілген тамақтануды ұйымдастыру: 7.1 тегін және жеңілдікпен тамақтануға қою үшін мектеп оқушыларын анықтау; 7.2 тегін тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша құжаттаманы жүргізу |
тұрақты |
комиссия мүшелері |
8. Оқушылардың салауатты және дұрыс тамақтану бойынша насихаттық, практикалық және ағартушылық жұмыстары 8.1 мектеп асханасында тамақтану мәселелері бойынша оқушылардың сауалнамасы 8.2 "денсаулық және тамақтану" кітап көрмесі 8.3 "кішкентай үй иесі"аспаздық байқауы |
Тұрақты |
мектептің медицина қызметкері
сынып жетекшілері
кітапханашы |
|
тұрақты |
шаруашылық бөлімінің меңгерушісі |
10. "Ыстық тамақтануды ұйымдастыруды талдау"Талдамалық анықтамасы |
мамыр |
Медицина қызметкері |
23 жылғы 12 маусым- ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ ЖАЛПЫҰЛТТЫҚ АЗА ТҰТУ КҮНІ